------------------------------------------
▶▶▶▶ Play Together ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Play Together IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ korlátlan számú tokent csal meg ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Play Together 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Nehéz pénzhez jutni, akkor minden drága.. kérem, engedje le az árat
Miért jelzi a játékom folyton hibaüzenetet, amikor be akarok jelentkezni, kérjük, javítsa ki...
Egy idő után nagyon unalmas lesz. Valójában csak annyi dolgot tehetsz meg. Eleinte szórakoztató, de egyre több tevékenységre vágyik majd. Olyan dolgok, amelyek igazán lekötik a figyelmedet. Abban a léptékben, ahogy a játék most zajlik, talán nagyszerű a gyerekeknek, de... a felnőtteknek úgy érzem, hogy több kell hozzá. Lehetséges, hogy egy igazán szórakoztató hosszú távú játék lehet. Azonban jelen pillanatban ezt látom.
Nagyon jó ez a jaték
Szeretem ezt a játékot. De nem tetszik, hogy valódi pénzt kell használnod aranyért. Kérem, tegye meg, hogy gyűjthessen aranyat a küldetésekből. Mint az új vonalhajós barátok küldetés
Semmit nem ér egy gyász az embert ideg beteggé teszi😠
Play Together Kasual ggrNagyon szeretem ezt a játékot, de néhány napja nem tudok bemenni a házamba (a játékban) azt mondja, hogy nem találok házat, és az utcák tele vannak, és kérlek, végezd el a karbantartást és ne mondd le kérlek.
A játékmenetben hiányzik a csillogás, az alapvető játékban, amelyek a minijátékok, túl sok a készséghiány. Néhányat túl könnyű, másokat pedig lehetetlen legyőzni. Annak ellenére, hogy ez egy hatalmas többjátékos játék, hidegnek és élettelennek tűnik. Kérjük, adjon hozzá több hasznos mechanikát és funkciót, hogy játéka kiemelkedjen, ahelyett, hogy kozmetikumokkal töltené fel a játékot.
én
Ez a játék szórakoztató, de ha hirdetéseket akarok nézni, hogy több pénzt kapjak, akkor egy szokatlan hirdetések jelennek meg.
Nagyon jó a játék 5/5
Vírusos!💀Napokig nem használhattam a telefonomat!😤 Ne töltsétek le!!😡
Még mindig sok probléma van, például: Nem tudok néhány naponta belépni a játékba, és "elveszett kapcsolat" hibát ad, és akárhogyan is próbálkozom, továbbra is az első oldal 76%-án áll, és újra ezt a hibát adja ki. És az "aranyrudak" témája. Miért használjunk valódi pénzt a játékban? A BT21 tételeket valódi pénzen kell megvásárolni, és ez vicces! A barátok határa csak 100 fő és nagyon alacsony! És néha a játéknak van egy hibája, amely elakad, és pénz elvesztését vagy elvesztését okozza a játékban!
Play Together Інше apqCat Jump આર્કેડ psgz2 csillagot kaptam, amikor krokodilt fogtam, nagyon örültem, hogy elkaptam, de a karakter azt mondta (mi, elpattant a sor!), hogy miért yyyyyyyyyyyy
Szia, a HAEGIN másolat vagy jó játék
Mi a baj ezzel a játékkal mostanában?! Egyre rosszabb a helyzet. Kérjük, a lehető leggyorsabban javítsák ki! Jobban szeretem az előző frissítést. És helyreállítsa a karakter és a kedvtelés utáni vágyat. Szeretném úgy növeszteni kedvencemet, mint korábban, anélkül, hogy pazarolnám a csillagokat és a drágakövet. Tudsz erre legalább választási lehetőséget adni? Teremts egy kisállatot, amely felbecsülhetetlen értékű követ minket, és nevelj házi kedvencet csillagokkal és drágakövekkel.
Több mint 9 órám van, és szeretném megnyitni a játékot, de nem tudom jelezni, hogy átmeneti hiba lépett fel a bejelentkezés során. Kérjük, próbálja újra később, átmentem a másik fiókomba, és ugyanazt a problémát találtam, az internetem rendben van, mindent megtett és nem nyílt ki, mit csináljak
Nagyon jó ez a játék,de valamiért nekem mindig takaritják a várost,ezért nem tudok be lépni.
De azért jó.
Ez a játék újra és újra megszakad, javítsd ki, kérlek
Mi történik a játékkal? A játék lemarad, és mindig megszakad a kapcsolat. Ez a 3. nap az esemény küldetésének vége előtt, de még mindig zavar. Ez feldühít. Kérjük, mielőbb javítsák ki! Ne csalj meg minket a jutalmakkal!
Annyira szeretem ezt a játékot, mert nem hibázik, barátokat lehet szerezni, és nincsenek zaklatók, és a játékot olyan könnyű megtalálni, hogy úgy hívják, hogy játssz együtt, szórakoztató
Szia. Ez a játék nagyon jó, de csak egy problémája van. Amikor belépek a játékba, azt jelzi, hogy megszakadt a kapcsolat, és csak a szűrőmegszakítóval tudok belépni a játékba. Ha tudod, oldd meg ezt a problémát, és én Iránból származom. Ha megoldja ezt a problémát, kettő helyett öt csillagot adok.
A játék jó. Néha azonban, ha elveszítesz egy kört egy játékban vagy valami hasonlóban, a képernyőn azt jelzi, hogy a sikertelenség piros, és ez megsérthet valakit. Ezenkívül az olyan feladatok, mint a 3 betű keresése, egyszerűnek hangzanak, de a betűk fehérek, és a hó is. csak az a különbség, hogy a betű csillog (egyszerűen: nehéz látni a betűket, mert gyakorlatilag megegyeznek a hóval.)
Play Together Nezahtjevne igre ytujA játéknak jelenleg annyi hibája van, hogy nem tudok elmenni a házamhoz, és nem tudok a barátaimhoz teleportálni, ők sem tudnak követni. Én sem tudok bulizni.. Frusztráló, kérlek javítsd ki ><
A kardbotom hosszú ideig (néhány hónapig) nem tud nagy halat fogni. Kérjük, mielőbb javítsa ezt a problémát. csalódott voltam
Annyira jó! Tetszik, de minden ruha drága, olcsón meg tudod csinálni🥺 mindenhez szép, szép napot kívánok admin💞
Nagyon aranyos játék, imádom
Ebben a játékban sok a tetszenivaló, és úgy gondolom, hogy a frissítések jobbá teszik a játékot. Azt is szeretem, hogy a barátaiddal játszhatsz. De úgy gondolom, hogy az árak túl magasak, és úgy gondolom, hogy érdemes megfizethetőbb árakat hozzáadni a játékhoz.
A Playtogether egy szórakoztató játék. Bárcsak több minijáték és több játékhely lenne. Szórakoztató, mert olyan, mint egy élettársi sim, és szerezhetsz autókat, házakat, háziállatokat, ruhákat, frizurákat és még munkát is! Ez egy ötcsillagos alkalmazás. Az egyik probléma az, hogy az emberek rossz szavakat tudnak mondani más nyelvű betűkkel. Javítsatok ki pls, a rossz szavak nagyon-nagyon-nagyon-nagyon szomorúvá tesznek.😪😪
Szerintem jó mungyuk csak rohangálok fel alá de egész jó
Nagyon jo de van kető is belőle
Imádom ezt a játékot, elfoglal, de van egy kérésem, hogy lehet-e korlátlan számú barátunk, összességében szeretem ezt. Azt javaslom, hogy játsszon ezzel a játékkal, hogy időt üthet el. Azért adtam rá csak 3 csillagot, mert mindig frissítenie kell, kevesebb frissítést javaslok, de összességében jó játék
Ez a játék CSODÁLATOS, megtervezheti saját házát, és még online is találkozhat barátaival, és a legjobb az egészben az, hogy a házban szunnyadó bulit rendezhet a barátokkal, kérjük, telepítse ezt a játékot, mert ez az utóbbi időben a legjobb játék! !!😍😍❤️❤️🤩🤩
Nagyon jó játék, és adjunk hozzá állatkertet is, és mindenféleképpen megpróbálok sperma bálnát szerezni, sok napja próbálok szerezni, de még mindig nem kaptam sperma bálnát
Ez valószínűleg egy jó játék, de ha a játék együttműködik a bts-vel, akkor az sokkal jó és szép lesz. Véleményem szerint
a játék jó volt - de sok hálózatot használnak ebben a játékban - frissítési probléma
Ez egy jó játék, és szeretek vele játszani, de néha ok nélkül összeomlik.
Hello, azt akartam mondani, hogy ez a játék nagyon klassz, és nagyon tetszik... de meg tudnád javítani a késést? Minden alkalommal, amikor megpróbálok játszani ezzel a játékkal, egyszerűen rúgj ki egy játékból, és azt mondd: "Ez az alkalmazás leáll, kérlek próbáld meg később" és ez már 14 napig tart. a késés? Tényleg nem akarom törölni ezt a játékot..
Kérlek, meg tudod javítani ezt a játékot, mert amikor játszottam, noob voltam, és minden holmimat elvesztettem, ezért kérlek javítsd ki az összeomlást 🙏 💔 😔 😞 😢 😪
Ez tényleg egy hihetetlen játék, de a késés csak zavar engem. Nagyon lemaradt, és nem élveztem a játékot, kérem, javítsa ki a problémákat.