------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic the Hedgehog™ Classic ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic the Hedgehog™ Classic IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ мамят код неограничени жетони ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Sonic the Hedgehog™ Classic 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Това е вторият ми преглед. Изтрийте първото. Платих за рекламите безплатно, но рекламите продължават да се възпроизвеждат след всеки епизод. Защо да събирам парите си, когато знаеш, че не е без реклами
Синът ми е на 7 и обича тази игра, особено след като закупих версия без реклами. Въпреки това, опашките и кокалчетата не могат да бъдат избрани за игра, както е описано. Той е доста ядосан за тази част. Ако някой знае как да отключи другите герои, моля да сподели!
тоя димитар е негар и неграмотник
честно казано, това е една от любимите ми игри за всички времена, но има забавяне и сривове, има още грешки, които трябва да бъдат отстранени, независимо от това, че все още е моят фаворит за всички времена, независимо от грешките и добавя, защото е перфектна имитация на класическата сега на genessis .i преминах на различни нива и също играх част втора като sonic и също така побеждавах един и същ шеф отново и отново, но всъщност никога не съм завършил нито една от игрите.като дете или възрастен, честно казано трябва да попитам моя cuzin tati
Играта е наистина трудна, когато трябва да се биете с Eggman в Green hill етап 3 и по принцип няма смисъл да играете, освен ако вече не сте обучен.
Страхотен порт, но деинсталирах, защото трябва да сте онлайн, за да го играете, което е наистина глупаво, като се има предвид, че е "мобилна" игра.Не ми върши работа, когато я играя, тя се срина мигновено, извинете за лошия английски, но изтеглете тази игра, ако искате, но аз няма да я изтегля, но ако проблемът е отстранен, мога да я изтегля сега.
Не може да се играе поради милиони реклами, в първите 3 секунди получих реклама и когато приключи, просто пуснах около 2-3 секунди и друга реклама....
Момчета след актуализацията SONIC се срива след акта за зоната на мозъчната зона на ниво 2. След преминаване на нивото, просто се срива. Това не върви по-далеч. Проверете момчета
Sonic the Hedgehog™ Classic Action kicИграта играе страхотно за управление с докосване, това е същият Sonic the Hedgehog, който познавате и обичате, с добавени опашки, кокалчета и шпиндел. НО давам 2/5, защото платих за премахване на рекламите и те все още се появяваха около 3 дни след като платих за първи път, да не говорим как рекламите са малко прекалено натрапчиви като цяло. Опитът за възстановяване на покупката не направи нищо за отстраняване на проблема.
Sonic the Hedgehog™ Classic Екшн tcftТова е точно като старата игра, с няколко актуализации. Не знам дали ми харесва добавянето на таблото за въртене, тъй като го нямаше в оригинала и е твърде лесно да го направя случайно. Контролите също са малко неудобни. По отношение на реклами и игра офлайн, версията на Amazon определено е за предпочитане (бих дал 5 звезди).
Очевидно е вярно на оригинала, но контролите са МНОГО трудни за използване. Променете контролите и ще бъде лесно 5 звезди.
толкова много искам да харесам тази игра! графиката е страхотна и изглежда точно като моята игра от детството. но левият Dpad е УЖАСЕН. не мога да контролирам нищо, което Sonic прави. и от дясната страна продължавам да натискам бутона за пауза на всеки две минути, защото превъртях нагоре твърде силно. моля, моля, направете го по-добре преди това, толкова искам да играя тази игра!
Sonic the Hedgehog™ Classic アクション nbonСтрахотен порт, но контролите са неудобни и рекламите са много. Все пак си струва да се играе
Това е добър порт на sonic 1, но за съжаление, когато получих версията без реклами, тя работи за един ден и отново започна да показва реклами.
Добра игра, но може би ще направи шефа на лабринтната зона малко по-честен (може би)
У...
РЕКЛАМИ!!! Всеки път, когато отворите играта, винаги има реклами. Не само една, а две реклами. Понякога три. GEZZZ. Всеки път, когато правите пауза, винаги има реклами, които никога няма да използвам. Деинсталирайте тази игра точно сега. Твърде МНОГО ЧОВЕК!!!
Страхотен порт, обичащ широкоекранния порт. Единственият проблем, който открих, е къде се движат емимите по отношение на съотношението на страните. Например можете да се придвижите до екстремния ръб сега на първия бос на зелена зона на хълма и никога да не бъдете удряни. На оригинала трябваше да го замериш и да паднеш през веригата.
хммм толкова игри, които мога да правя, но изглежда игра на трол, но не е трудна за игра и аз се движа и се забавлявам като звуков в играта и бия шефовете, но те могат да стават все по-трудни и по-трудни, но аз не мога да победя играта сега чао, играеш я
Брилянтно пристанище! Който се оплаква от добавките, няма представа за какво говорят. Добавките са само между нивата, а не по време на игра. Те изобщо не се намесват.
Super Machino go: световна приключенска игра Приключенски bvrfНикога не съм си представял, че ще дойде ден, когато ще гледам общи реклами между етапите, докато играя една от любимите ми игри от детството. Черешката на върха е фактът, че закупуването на версията без реклами ви дава приложение, което последно е актуализирано през 2015 г., което означава, че липсват функции на версията на Sega Forever като постижения.
Трудно играя на пролетното ниво. Завърших етапа и след това губя живот и се връщам в началото на този етап... Контролът не е най-добрият, но иначе е страхотна игра
Контролите на игрите са доста основни. Страхотно за по-нови играчи, но твърде просто. Като цяло играта е изключителна, защото е много по-добра от оригинала!
Страхотна игра, но губи звезда заради хлъзгавите и понякога неотзивчиви контроли, което може да бъде голям проблем в нивата на Marble Zone, където лава, която може да ви убие, ако случайно паднете или скочите, е навсякъде.
Джойстикът не е чувствителен ... Дори аз натискам правилната посока, която все още е трудно да се контролира, следователно моят звук винаги пада ... моля фиксирайте този проблем
В началото ми хареса тази игра, но след като стигнах до второто действие на Scrap Brain Zone, има бъг. Когато стигна до целта, това показва, че съм изчистил зоната. След това се показва, че съм заклещен в стена в действие 2. След това се връща отново към действие 2. Никога не мога да стигна до Акт 3.-
Последната битка с dr robotnic не работи
Играта е страхотна, добре пренесена до последния бос, който не работи, чувате музиката, но екранът изглежда заседнал в част от нивото, така че не можете да видите какво се случва . Разочароващ!
Трябва да преминете през около 8 менюта, за да заредите първото ниво, след което рекламите на цял екран прекъсват играта. Ох! ..и няма да ви позволи да играете, освен ако няма достъп до интернет. Три удара.
Sonic the Hedgehod е мн. Яка игра и е безплатна и става да я играеш по всяко време
Просто обичам тази игра, но не мога да намеря всичките 6 хаос изумруда.
Тази игра е толкова забавна, че наистина препоръчвам тази игра. За всички нови фенове на звука, това е базирано на първата звукова игра. За разлика от първата игра на Genesis, на мобилен телефон можете да направите въртене, като погледнете надолу и натиснете бутона за скок, в противен случай наистина обичам тази игра и се надявам, че ще го направите!
Страхотна игра, но контролите понякога са малко странни
В cosino в sonic 2 clasic не мога да унищожа dr.egg man
супер е
Контролите са твърде хлъзгави на телефона ми със сензорен екран, което прави играта почти невъзможна за игра. Това наистина се нуждае от контролер за ефективно маневриране на Sonic. Стигнах до втората зона и се отказах, защото платформингът беше кошмар, използвайки текущите контроли. Да се избегне.
трябва да е 2. обичам играта, но най-големият проблем за мен е размерът на контролите и къде ги поставяте. Streets of rage на android разделя размера на бутоните и можете да ги поставите някъде по-добре. Ако е възможно, id премести сензорните бутони по-ниско и id променя размера им поотделно, тъй като за мен е по-лесно да имам бутона за скок по-малък от другия. можете ли да играете играта, без да ви трябва wifi? би предпочел поне 1 игра, където може да се играе навсякъде
Тази игра съдържа особено много реклами.
Количеството реклами е безумно... Разбирам, че трябва да има някакъв безплатен режим, но по дяволите това е нелепо. 1 опит за възпроизвеждане ми е достатъчен, за да деинсталирам сега.
Оценявам 1 звезда с отвращение, Sonic беше направен през 90-те, когато игрите никога не изискваха интернет връзка, когато видях тази игра в магазина, наистина се развълнувах да играя класика от детството, само за да ме ритнат по зъбите, докато съм навън и относно играта. Тази игра се нуждае от постоянна интернет връзка, защо?! Това е класическа игра, която никога не се нуждаеше от интернет, така че защо сега?!
Играта е м много хубава
Обичам тази игра, тъй като ме връща в детството ми, хаха, но има нужда от актуализация. Тъй като прескочи ниво мраморна зона 2, след като получих смарагд, след това на Spring Yard 3, след като победих robotnik и освободих всички животни, той рестартира това ниво, така че след това продължих да го бия отново и след това отново стартирах това ниво.
Бих дал 5, тъй като е точно както си спомням от дните на sega 16bit.. НО играта продължава да замръзва за мен, след като победих eggman в свят 3, след което просто ме връща към последната ми контролна точка. вече 4 пъти се е случвало...
Хора sonic таралежа е готина но тя е много стара игра от 1991 година
Тази игра е много добра! Като стари звукови игри.
Играта искаше достъп до твърде много информация от телефона ми. Количеството достъп, което беше поискано от акаунти в Google и информация за телефона, изглеждаше подозрително, така че деинсталирах играта, без да се съглася с условията. Дори нямах възможност да го играя.
Добре, всъщност наистина харесвам този порт, но има критичен проблем в Scrap Brain Act 2. Камерата се обърка в катсцената след ниво и причинява смърт вместо преход. Не мисля, че има начин да докладвам грешки на Sega, така че предполагам, че това е всичко, което имам? Това изобщо ще бъде ли закърпено вече?