------------------------------------------
▶▶▶▶ Guns of Glory: The Iron Mask ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Guns of Glory: The Iron Mask IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ هک بسیاری از primogems ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Guns of Glory: The Iron Mask 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
یعنی ریدم بهتون تو تبلیغات که یه چیز دیگه بود
بازیها جالب به نظر میرسند و دوست دارند به بازی ادامه دهند، اما به طرز چشمگیری... آن را با تمام اعلانها خنک کنید. هر ساعت یا بیشتر گوشی من خاموش می شود. و این صدای ارتعاشی مضاعف را ایجاد می کند که بسیار آزاردهنده است.
بازی وحشتناک شده است. بهروزرسانیها به سرعت ارائه میشوند که شما وقت ندارید از آنهایی استفاده کنید یا آنهایی را که فقط وقت و پول خود را صرف آنها کردهاید، بازی کنید. بنابراین در این مرحله بعد از اینکه از ابتدا در سال 2017 بازیکن بودم، تصمیم گرفتم c41 خود را با آمار و قدرت عالی پارک کنم...آمار 9k و 21k و همچنان شکست بخورم...یک مشکل دیگر فقط یک c44 یا c45 طول می کشد. برای رفتن پرتاب n ضرب و شتم یک اتحاد کامل. معنی نداره..مثال تو UAC قبلی یه C45 اومد و نصف صفر شد، داره عادی میشه... وحشتناک
هنوز هم این بازی را دوست دارم، اما tbh، خرج کردن یک امر ضروری خواهد بود یا دائماً زیر یک حباب خواهید بود. یا در پادشاهی بدون جنگ مجاز است، مطمئن نیستم که کدام بدتر است. هیچ جنگی به شما تمرینی برای جنگهای پادشاهی نمیدهد و این یک پرتاب است. اتحاد فعال ضروری است و ویدیوها را تماشا کنید. موفق باشید!
من این بازی را هر روز انجام می دهم و کمی آن را دوست دارم. تنها دلیلی که من به این بازی 4 ستاره دادم به خاطر جوایز فروشگاه یا رویداد خاصی است که تکراری هستند. برای مثال، آنها برای بسیاری از رویدادها جوایز را بهبود بخشیدهاند، اما صادقانه بگویم، Darkland هنوز در تاریکی مانده است. من هر هفته همان وسایل لعنتی را در فروشگاه می بینم. لطفاً به من بگویید چند بار می توانم همان اسکرول تجهیزات را بخرم؟ مثل بچه ها بیایید، حداقل کاری که می توانید انجام دهید این است که کلاه ایمنی را به شمشیر برای SD یا همان با bloodthoot تغییر دهید.
بسیار اعتیاد آور است، اگرچه می توانید در بازی پول خرج کنید، اما من متوجه نشدم که نیازی به این کار دارید، 5 پوند در طول تقریباً یک سال، و نه خرج نکردن مانع از ادامه دادن به من نشد. شما باید ساعت ها را صرف بازی با کارهایی کنید که باید انجام دهید.
من قبلا عاشق این بازی بودم اما اکنون، بیایید یک لیست بسازیم... 1، بهروزرسانیهای بسیار زیاد برای نگهداشتن با «خرجکنندگان» علیرغم اینکه بازیکنان بارها و بارها درخواست میکنند تا سرعت این کار را کاهش دهند! 2، در مقایسه با مواردی که در حال حاضر برای پیشرفت رایگان به آنها نیاز دارید، پاداش رویدادها قدیمی است. 3، اشکالات مختلفی در طول رویدادها وجود دارد (ویژگی چت مسدود می شود و ساختمان ها ناپدید می شوند). 4، اشکالات بیشتر در مورد ورود به بازی که بسیاری از آنها شکایت کرده اند. 5، با وجود نظرسنجی ها هیچ چیز تغییر نمی کند!
عالی عالی
خوب
مشکل بارگیری بازی مدام می گوید خطای شبکه و هیچ مشکلی در اتصال شبکه من وجود ندارد FYI اگر نمی دانید اگر سربازانم را از دست بدهم KE در حال انجام است زیرا نمی توانم وارد سیستم شوم به دنبال دریافت غرامت هستم از شما متشکرم زمان اگر هرگز پاسخ دهید
بازی بدون توقف برای بیش از یک سال. انجمن عالی و گیم پلی سرگرم کننده. اگرچه شما به صبر زیادی نیاز دارید. توصیه می شود!!!
گول تبلیغات دروغ رو نخورید. چرته . من این بازی را برای تبلیغات جعلی نصب کردم
بازی رایگان، برای رقابتی بودن باید $$$ زیادی خرج کنید، میتوانید تمام روز را صرف انجام تمام بازیهای کوچک درون بازی کنید.
همه رو بله هم بزنید من هم مال همرو زدم چیزی ک خودمون کم نمیشه
تخمی اجرا نمیشه
Guns of Glory: The Iron Mask استراتژی immzاز آخرین بررسی من، بازی کمی بهبود یافته است. گرافیک شسته و رفته است و رویدادهای مختلف تعطیلات خوب است و حتی با وجود اینکه گاهی اوقات یک بازی است که باید برای کمک به پیشبرد بستههایی که ارائه میدهند پول در آن بگذارید، خوب است، بنابراین در حال حاضر شکایت زیادی از من وجود ندارد.
بازی بدی نیست، شرم از تاخیر ثابت در بازی
Galaxy Shooter Arkadne igre rrq😘❤❤❤😘🌹🌹🌹
خوبه ولی زبان فارسی هم اظافه کنین خیلی خیلی خوب میشه
ردیت بااین بازی درست کردنتان
برای اینکه واقعاً به هر جایی در این بازی بپردازید، ارزشش را ندارد، من بازیها را خرج کردم، در واقع خستهکنندهتر شدم، اکثر پادشاهیها به خوبی شروع میشوند، اما به آرامی خرجکنندگان پادشاهی را میکشند. حداقل اما تا زمانی که زیر یک حباب زندگی نکنید، هرگز بدون خرج کردن مبالغ هنگفت در هفته رشد نخواهید کرد. . . و بین قاتلان پادشاهی، اشکالات و بهروزرسانیهای مداوم وجود دارد، توصیه میکنم در عوض به بازیهای دیگر نگاه کنید
این یک بازی آبرومندانه است، اما اساساً اگر بخواهید زیاد هزینه کنید، برنده خواهید شد.
اقا ما که نفهمیدیم چی شد هنوز نصب نکردم خب لامصبا درست حرف بزنید ببینیم چیه خب یکی که همش میشه بیاد بهم بگه که بازی مثل تبلیغش هست یا مرسی نیست از شما ایدی اینستامو میزارم برام پیام بزارید ممنون میشم که بازی خوبیه یا نه؟Ali. ke3918
باعرض سلام وعرض خسته نباشید به نویسنده ومدیر تیم واقعا از ابتکار عمل شما لذت بردم خیلی خیلی ممنون
تا زمانی که پول خرج نکنید، سالها صرف رسیدن به نقطه ای خواهید شد که از دور مرتبط هستید. بازی پرگل است و هر رویدادی که در آن PvP چندگانه بازی میکنید سرعت آن به حدی کاهش مییابد که قابل بازی نیست و رد میشود. پاداش ها برای چیزی که باید ارتقا دهید جبران نمی شود. تنها چیز خوب این است که درز برای جذب افراد خوب است. وارد یکی از پادشاهی های قدیمی شوید و تعداد بسیار خوبی از مردم را خواهید دید که در آن پادشاهی بازی می کنند.
این به روز رسانی جدید کاملاً بد است و من امروز آن را دریافت کردم. من بهروزرسانیهایی در مورد سربازان و مواردی از این دست دریافت میکنم، اما برای انجام هر کاری از طریق تلفنم، دائماً تلفنم را ریستارت میکنم. این خوب نیست هنگامی که بهروزرسانی جدید را نصب کردم، فقط به عنوان یک اقدام احتیاطی، ohone خود را مجدداً راهاندازی کردم، زیرا وقتی واقعاً نمایشگر را بازی میکردم کاملاً سیاه بود بدون فعالیت، اما اعلانهایی دریافت کردم. من گوشیم را مجددا راه اندازی کردم، و هنوز هیچ چیز، همان چیزی است. درستش کن وگرنه من رفتم و به کی ایمیل زدم قرار بود هنوز هیچی نداشته باشم
آخرین نقد من از این بازی به درستی، بسیار کوبنده بود. در هر صورت، از آخرین بررسی من، این بازی و گروه کنترل/ایجاد آن بهتر نشده اند، بلکه در واقع بدتر شده اند. هنوز اشتباهی وجود دارد که سازندگان روی چیزی جز گرفتن پول از گروه مشتری/بازیکن خود تمرکز نمیکنند، با یک میز کمک بیکفایت که به نظر میرسد فقط برای اضافه کردن یک عامل آزاردهنده به بازیکنانی که عیوب واقعی را جستجو میکنند که خدمات مشتری قصد رفع آنها را ندارد، وجود دارد.
بازی با عکس هاش خیلی فرق داره و یه بازی استراتژیک هست مثل کلش و باید ساخت بسازی.
اوکیه
از ای جور بازی ها خوشم میا
من بازی را دوست داشتم، اما برای بازی کردن پولی است، شما نمی توانید با کسانی که مایل به هزینه کردن هزاران نفر هستند همراه شوید، و به روز رسانی های مداوم مضحک است، و در مورد تماس با خدمات مشتریان در مورد این مسائل، شما هرگز در واقع به شکایات مربوط به آنها توجه نمی کنید. این، در غیر این صورت به روز رسانی کند می شود، و قیمت کاهش می یابد
اگر نمی توانستم ستاره ای بدهم، در این مرحله می دادم. برای بازی ای که از آن لذت می برم، سخت کار کردم و حتی پول خرج کردم. خیلی خراب میشه، هر چند روز یکبار بازی لود نمیشه تا بتونی بازی کنی! مهم نیست که گوشی خود را ریست کنید، برنامه را دوباره نصب کنید هیچ کار نمی کند! بعد از ماهها گذشت که همسرم و خودم میخواهیم آن را برای همیشه حذف کنیم، وحشتناک میشود.
نسبت به بازی های مشابه خوبه در مورد هزینه بسته ها دیوانه نیست.
بسیاری از اشکالات و مشکلات بازی. خیلی گرونه
از آخرین بهروزرسانی نتوانستهام وارد شوید. کش را پاک کردم، دوبار حذف و دوباره نصب کردم.
نبود زبان فارسی باعث مشکل میشه
از زمان آخرین به روز رسانی تاکنون نتوانسته ام جوایز افتخارات خود را دریافت کنم و برخی موارد به معنای واقعی کلمه از موجودی من ناپدید می شوند. به من گفته شد که کش بازی را پاک کنم اما کار نکرد. در صورت عدم اصلاح ممکن است مجبور به حذف نصب شوم. من خیلی پول زیادی در این بازی خرج کرده ام که عملکرد مناسبی نداشته باشد.
بعد از آپدیت جدید اندروید، این بازی مدام خراب می شود
بازی عالی. اگر دوست دارید خرج کنید می تواند گران باشد. پشتیبانی مشتری به کمک نیاز دارد. اگر مشکلی دارید، آنها میخواهند از صفحهنمایش و رسید بگیرند. کمی مسخره است. چه کسی از هر حرکت آنجا اسکرین شات می گیرد؟ می دانم که این کار را نمی کنم، بنابراین زمانی که به کمک نیاز دارم از دست می دهم. به غیر از این یک تجربه بازی عالی است.😈
این یک بازی جنگ استراتژیک است، آن را در لوله خود قرار دهید و آن را دود کنید! یا عاشقش میشوی یا گریه میکنی، من عاشقش هستم و به هر احمق عاشق قلعه توصیه میکنم آن را امتحان کند، فقط لذت ببرید، بدون اشک لطفاً، بهاها!
Guns of Glory: The Iron Mask Strateginiai mvsبد نیست
بازی عالی از اینکه بتوانید با افراد زیادی ارتباط برقرار کنید لذت ببرید. عاشق گرافیک با این حال به پاداش های به روز نیاز دارد.
به طور کلی، بازی خوبی است اما چرا فقط 3 ستاره؟ این به این دلیل است که آیتمهای موجود در بازی دارای مقدار بسیار کمتری هستند و بهطور غیرمنطقی قیمت بالایی دارند. مقدار پاداش روزانه اقلام بسیار کم است و برای همیشه طول می کشد تا تفاوت ایجاد شود. واقعا عالی خواهد بود اگر توسعه دهندگان در قرار دادن مقدار بیشتری از آیتم های مورد نیاز برای پیشرفت در بازی خسیس کمتری داشته باشند. حراج سکه طلا مورد نیاز برای خرید اقلام بیش از حد است. بازی نیاز به زمان زیادی از گیمر دارد اما به مقدار بسیار کمتری از پاداش برای سخت کوشی آنها نیاز دارد
بازی بسیار اعتیاد آور و زمان بر است. استراحت کردن سخت است اگر بخواهید رقابت کنید، ممکن است هزینه زیادی داشته باشید
بازی عالی است، اما برای رقابت باید $$ خرج کنید یا خیلی معمولی باشید و کمی وقت بگذارید.
Guns of Glory: The Iron Mask Strategi mnkv